Assistència Tècnica

Rerapacion-ordenador-2.png

Ordinadors

Aconsegueix que el teu actual ordinador torni a ser tan ràpid com el primer dia. Deixa de perdre temps i de posar-te dels nervis, dóna-li una segona vida.

Reparem avaries a nivell de programari. Aquestes solen ser les més típiques, ja sigui perquè l’ordinador va molt lent, per un virus o perquè alguna actualització del Windows no s’ha realitzat correctament. Per aquest motiu els serveis més habituals són:

També reparem avaries de hardware, com poden ser:

Mòbils / Tauletes

Reparem tot tipus d’avaries en mòbils i tauletes de totes les marques. Igual que amb els ordinadors podem arreglar el teu problema de software o de hardware. Si el problema és molt greu t’assessorem perquè puguis fer l’elecció correcta en la compra del teu nou dispositiu. A més, perquè et sigui més còmode, també disposem de mòbils i tauletes noves.

Reparacion-mobil-2.png
Assistència Remota

Assistència Remota / Servei a Domicili

Tens un problema en el teu ordinador o no saps com funciona algun programa? No vols perdre temps portant l’ordinador a la nostra botiga i desplaçar-te?

Donem servei d’assistència remota. Amb el teu permís podem connectar-nos al teu ordinador i realitzar la reparació.

Si el problema no es pot solucionar per assistència remota també fem servei a domicili. Venim fins a casa teva per reparar l’ordinador in situ o, en el cas que necessitem estar al nostre taller, et recollim l’ordinador.

Instal•lació de Xarxes

No t’arriba la WiFi a tots els racons de la casa i gastes totes les dades del mòbil? No pots anar a algunes habitacions amb el portàtil o la tauleta per què no tens Internet?

Si la resposta és sí a alguna d’aquestes preguntes t’ho solucionem. Gràcies als repetidors, PLCs, routers … podem fer que la xarxa de casa teva estigui al teu gust.

Instal·lació de xarxes